Sunt multe alimente care-ți pot afecta sănătatea dacă le consumi la restaurant, dar două dintre ele sunt cele mai periculoase, scriu cei de la Reader’s Digest.
CITEŞTE ŞI: Cum se prepară CORECT pastele. Secretul din bucătăriile restaurantelor
Gustările din partea casei – alunele sau covrigeii din bolurile aflate pe mese sunt principalele alimente care trebuie evitate.
Dacă mănânci din ei ele este ca și cum ai mânca din mâna unui străin. Produsele au fost atinse de mâinile altor clienți și nu poți fi siguri că toți s-au spălat înainte. În plus, există riscul să se fi umplut și de praf, căci de cele mai multe ori bolurile nu sunt acoperite.
CITEŞTE ŞI: Lucrurile care îţi influențează în mod INCONȘTIENT comanda la restaurant
Sosurile preparate în restaurant
Ai putea crede că sunt mai sănătoase decât cele ambalate, dar nu e întotdeauna așa. Unele localuri comandă mai multe alimente decât au nevoie, iar la finalul zilei surplusul este preparat sub formă de diverse sosuri.
CITEŞTE ŞI: Chimicalele ascunse în roşii: Ce trebuie să ştii pentru a nu avea probleme
Așadar, măcar pe acestea două… evită-le!